NASLOVNA

VIJESTI

GRADSKA UPRAVA

GRADSKE INSTITUCIJE

GRADSKE TVRTKE

P O Z I V za prikupljanje projektnih ideja i prijedloga

06.06.2018.

Grad Pleternica u suradnji s Poduzetničkim centrom Pleternica d.o.o. izradio je strateški dokument lokalnog razvoja – „Strategiju razvoja Grada Pleternice 2014. – 2020. godine“. Svrha izrade strateškog dokumenta je ažuriranje stanja na području Grada Pleternice, analizira postojećih projekata te postavljanje i ostvarenje vizije za navedeno razdoblje. Definirani ciljevi, prioriteti i mjere za ostvarenje vizije imaju konačni cilj podići razinu ekonomske moći, kvalitetu življenja i ostvarenje zadovoljstva građana.

Cilj ovog poziva je identificirati i prikupiti sve nove projektne ideje i prijedloge koji će pomoći u ostvarivanju strateških ciljeva razvoja Grada Pleternice Prikupljene ideje i prijedlozi služit će ažuriranju postojeće baze projekata koja će biti osnova za kandidiranje programa za sufinanciranje i provedbu.

Javni poziv se odnosi na fizičke osobe (obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva – OPG i dr.) i pravne osobe (javna poduzeća, trgovačka društva, ustanove, udruge, zadruge, poljoprivredna gospodarstva – PG), a mogu se prijaviti svi projekti i projektne ideje bez teritorijalnih i sektorskih ograničenja. Prednost će imati projekti koji izravno pridonose ostvarenju ciljeva, prioriteta i mjera utvrđenih Strategijom.

Slijedom navedenog, uvrštenje pristiglih projekata u bazu i mrežu projekata Strategije gospodarskog razvoja Grada Pleternice, a potom i Županijsku razvojnu strategiju predstavlja polazište za njihovo kandidiranje za financiranje putem: - programa pretpristupnih fondova EU, - Strukturnih fondova i kohezijskih fondova EU, - drugih međunarodnih institucija, - programa institucija RH, - županijskih programa, - gradskih programa te - drugih izvora.

Projektne ideje i prijedlozi moraju biti podneseni u papirnatom ili elektronskom obliku na propisanom obrascu za prijavu projekata, a mogu se slati putem e-pošte: grad@pleternica.hr ili na sljedeću adresu: Grad Pleternica, Ivana Šveara 2, 34310 Pleternica uz napomenu "Poziv na prijavu projekata za bazu projekata Grada Pleternice".

Rok za prijavu: 15. lipnja 2018. godine.

Poziv na iskazivanje interesa za prijavljivanje projektnih ideja i prijedloga za bazu projekata Grada Pleternice objavljivat će periodično, a sve potrebne informacije moguće je dobiti u Gradu Pleternici, ili Poduzetničkom centru Pleternica d.o.o., na broj telefona (034) 251-046.

VAŽNO: Rok za prijavu produžen do 30. lipnja 2018.

Download:

Javni poziv_Grad Pleternica[39544].docx
OBRAZAC ZA PRIJAVLJIVANJE PROJEKATA[39545].docx
Izmjena Javnog poziva_Grad Pleternica[39544] (2).docx

Pročitajte još

DRUŠTVO

Sretan Božić!

DRUŠTVO

18.11.2019. - Vukovar - prijavite se!

DRUŠTVO

"Sjetimo se i svih onih koji danas nisu sa nama"

JAVNI POZIVI I OBJAVE

Prostorni plan Grada Pleternice

20.10.2017.

Proračun Grada Pleternice

22.02.2017.

Strategija razvoja Grada Pleternice 2014.-2020.

10.06.2016.

Javni natječaj za dodjelu poslovnih prostora udrugama

14.02.2020.

NATJEČAJ: Cvjetići glazbe 2020.

11.02.2020.

Javni poziv za isticanje kandidature - Savjet mladih Grada Pleternice

15.01.2020.

Javni poziv - udruge civilnog društva

09.01.2020.

Info za investitore i poduzetnike

Guide for investors

Pleternica profile

Porezi i naknade

Prezentacija o radu Poduzetničkog centra

Kontakt za investitore

Guide for entrepreneurs

Vodič za poduzetnike

Popis građevinskih čestica u poduzetničkoj zoni

Objedinjeni trošak komunalnih priključaka

>> VIDI SVE <<

Prijavi kvar na rasvjeti putem sustava E-RASVJETA

Uvjeti korištenja - Kontakt informacije - ARHIV